Nuon straks bekend als Vattenfall

Tien jaar geleden werd Nuon al overgenomen door Vattenfall, het energieconcern uit Zweden. Onlangs werd bekendgemaakt dat het energiemerk zoals wij het kennen zal verdwijnen en verdergaat onder de naam van het moederbedrijf Vattenfall.

Een investering in de toekomst van Vattenfall

Door onder één naam verder te gaan, verwacht Vattenfall meer te kunnen bereiken. En dan gaat het vooral om wijzigingen die klimaatverandering tegengaan. Toch wordt er nog niet uitgebreid ingegaan op wat de exacte voordelen van de naamswijziging zijn. Het wordt gezien als een investering in de toekomst van Vattenfall, waarbij de kracht van Nuon behouden en versterkt wordt met de voordelen die Vattenfall aan Nederland brengt.

De grootste energieleverancier van Nederland

Nuon is op het moment van schrijven de grootste energieleverancier van Nederland. De energiegigant houdt zich naast het leveren van energie onder meer ook bezig met het opwekken van energie, laadpalen voor auto’s nieuwe warmtetechnieken en isolatie.

Nuon part of Vattenfall

Nuon zal niet zomaar in een keer verdwijnen. De verandering wordt gefaseerd doorgevoerd. Nuon zal de komende tijd bijvoorbeeld zowel het logo van Nuon als Vattenfall tonen, vergezeld met ‘Nuon, part of Vattenfall’. Zo wordt alvast gewerkt aan de naamsbekendheid van Vattenfall en kan de consument eraan wennen.

Overstappen naar Nuon

Overstappen naar Nuon kan gewoon. Ga naar een online energievergelijker om onafhankelijk energie te vergelijken en vind de goedkoopste energieleverancier

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php