Een schuur in de tuin, wat te doen!

Schuren zijn een veelvoorkomend onderdeel van een tuin! Toch heeft een schuur veel verschillende functies. Van opslag tot zithoek, de schuur kan op vele manieren worden ingezet. Er is ook nog eens veel keuze als het gaat om het soort schuur die je in de tuin wilt zetten. Daarom vertelt deze blog welke schuur jij het beste kan gebruiken!

Opslag

Wanneer jij de schuur voor opslag wilt gebruiken, is het handig om een schuur te nemen die een praktische vorm heeft. Zo zijn vierkante en rechthoekige schuren het meest geschikt. Hier kan je namelijk makkelijk veel spullen kwijt aangezien je geen ongemakkelijke hoeken hebt. Er zijn veel bedrijven die dit soort praktische schuren leveren. Zo kun je een prefab schuur bestellen die al voor het grootste gedeelte in elkaar is gezet. Je kan deze schuren ook nog laten personaliseren door al jouw wensen door te geven. Zo heb jij binnen no time een perfecte schuur in jouw tuin staan!

Zithoek

Wil jij de schuur niet als opslag gebruiken maar als leuke zithoek, dan gaat het een stuk meer om de stijl van de schuurt. Een houten schuur kan bijvoorbeeld heel leuk zijn omdat dit een gezellige sfeer geeft. Wil je veel meubels kwijt, zoals loungesets of banken, dan is het het handigst als je een vierkante of rechthoekige schuur neemt. Dan kun je de meubels namelijk makkelijk plaatsen. Heb je kleinere meubels voor in de schuur? Dan kan je ook nog een ronde of zeshoekige schuur kiezen. Genoeg opties dus!

Combinatie

Als je toch eigenlijk allebei wilt hebben, dan kun je ervoor kiezen om een houten schuur met overkapping ernaast te kiezen. Zo kun je makkelijk spullen opslaan in het schuurtje en tegelijkertijd een leuke zithoek creƫren onder het afdakje. Ook kan je een schuur bouwen die groot is en daarin een deel gebruiken voor opslag en een deel voor een zithoek. Het is dan wel het mooist wanneer je dit op een mooie manier scheidt. Dit kan bijvoorbeeld door een muurtje ertussenin te bouwen of door middel van planten een afscheiding maken. Er is in ieder geval heel veel mogelijk!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php