Lucide lampen online bestellen

Online uw lamp kopen is anno 2017 de normaalste zaak van de wereld. Zo ook de lampen van Lucide. Lucide is namelijk al jarenlang een toonaangevend lampenmerk. In praktisch elk woonmagazine komt u namelijk wel de lampen tegen van Lucide. Of het nu gaat om een decoratieve spot of een prachtige moderne hanglamp. Lucide is een moderne fabrikant van lampen welke gevestigd is in Belgiƫ en inmiddels in tientallen landen aanwezig is. Dit komt doordat ze hier goed de woontrends volgen en hier slim op in spelen. Over het algemeen zijn de lampen van Lucide welk kenmerkend door hun strakke lijnen en weinig poespas. U vind hier geen kitchy lampen met allerlei poespas, nee Lucide lampen zijn strakke moderne lampen.

Lampen voor elk budget

Niet alleen door hun moderne vormgeving zijn de Lucide lampen in de loop der jaren zo populair geworden, maar ook door hun prijs. U kunt namelijk al diverse lampen voor budget prijzen kopen. Dan praten we niet over prullaria lampen, want elke lamp van Lucide is er eentje van uitstekende kwaliteit. Ze geloven namelijk niet in premium en budget lampen. Elke lamp is van dezelfde kwaliteit, alleen sommige lampen zijn wat meer basic uitgevoerd, waardoor deze lampen een stuk aantrekkelijker geprijsd kan zijn. Echter ze hebben ook lampen welke voorzien zijn van de nieuwste technieken op het gebied van domotica en hierdoor makkelijk in te passen zijn.

Duurzame lampen

Anno 2017 is het woord duurzaam een terugkerende boodschap aan het worden. Zo ook de duurzame lampen. Een duurzame lamp is een lamp welke voldoet aan een aantal eigenschappen. Punt 1 is dat deze energiezuinig is, wat met de huidige LED lampen dan ook geen probleem meer is. Het gaat echter steeds verder. Onder duurzame lampen kan je namelijk ook verstaan dat deze lang mee moeten kunnen gaan. Een lamp kan daarnaast ook nog eens geproduceerd worden volgens bepaalde duurzame methodes. Een beetje zoals biologische voeding, namelijk met duurzame materialen waarbij er goed opgelet word tijdens het productie proces op het milieu en materiaal gebruik. Een lamp die aan alle eisen voldoet is niet zo een twee drie aan te wijzen, maar je ziet bij diverse fabrikanten dat er wel steeds meer aandacht aan besteed word. Nu de gloeilamp uitgefaseerd is en de LED lamp de industrie standaard is geworden merk je dat het energieverbruik in de gemiddelde huishoudens flink daalt. Lucide is een fabrikant die hier dan ook een mooie collectie lampen heeft welke aan veel van de duurzame eisen voldoet. Bekijk de volledige collectie Lucide lampen nu online en bestel deze bij de voordeligste webshops.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php