Stoere lampen

Uw verlichting is een belangrijk onderdeel van uw inrichting die de look van de ruimte kan maken of kan breken. Het is dus van belang dat u stoere lampen koopt die niet alleen bij uw inrichting passen, maar ook bij uw eigen persoonlijkheid. U wilt immers dat uw kamer uitdraagt wie u bent en goed bij u past. Onder de noemer stoere lampen vallen natuurlijk verschillende soorten verlichting, maar wij zijn het er toch wel over eens dat retro of vintage lampen en industriële fabriekslampen de stoerste lampen zijn die tegenwoordig op de markt te krijgen zijn. In deze tekst vertellen wij kort over deze stoere lampen, zodat u uw kamer ermee kunt verrijken.

 

Stoere lampen

 

Vintage lampen

Een type stoere lampen waar wij ontzettend van houden, zijn retro lampen. Deze lampen zijn perfect om een vintage inrichting af te maken op een manier die een industriële look geeft aan uw slaapkamer of woonkamer. Een vintage lamp boven uw eettafel of een retro lamp boven uw bed in de slaapkamer geeft de ruimte een prachtige minimalistische look die een kamer binnen no time kan doen spreken van de persoonlijkheid van zijn bewoner(s). Deze stoere lampen zijn daarom perfect voor eigenwijze mensen die geen boodschap hebben aan wat andere mensen doen, maar gewoon hun eigen pad trekken.

 

Fabriekslampen

Een industriële inrichting en de bijbehorende industriële decoratie is de nieuwste rage op het gebied van binnenhuisarchitectuur. Waar wij binnen deze stroming groot fan van zijn, zijn de fabriekslampen en andere stoere lampen die hier bij komen kijken. Ook als u in uw eigen inrichting niet gaat voor de volledige fabriekslook, kan een industriële wandlamp een prachtige back to the basics look toevoegen aan de ruimte. Een wandlamp industrieel is een fabriekslamp: een soort lamp die u eerder in een fabriek zou verwachten. Deze stoere lamp maakt zo’n mooie indruk omdat hij uit de verwachte fabrieksomgeving gehaald is en in uw woonkamer of slaapkamer geplaatst is. De industriële wandlamp gaat tegen de verwachtingen in en past dus perfect bij mensen die ook graag tegen verwachtingen ingaan en alles op hun eigen manier aanpakken.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php