Zonwering als bescherming

Wat is zonwering?

Zonweringproducten bieden de bescherming voor het tegengaan van fel (binnenvallend) zonlicht. Als het gaat om zonwering is dit veelal ook om de temperatuur aangenaam te houden. Producten als screens, markiezen, rolluiken zijn hier een voorbeeld van.

Buiten zonwering

Buitenjaloezieën zijn de jaloezie die stralingswarmte van de zon afschermt. U bepaald met dit systeem helemaal zelf hoeveel zon er in de kamer mag komen. Het mooie is dat u er nog doorheen kunt kijken. Door hier mee te werken zorg je dus voor schaduw, maar dit komt niet ten koste van het uitzicht. Dit geldt ook voor screens. Dit is een sterk glasvezeldoek waarbij zonlicht buiten gehouden wordt, maar er wel doorheen gekeken kan worden.
Uitvalschermen is zonwering met doek dat zowel elektrisch als handmatig kan worden bediend. De doeken zijn gemaakt kwalitatief sterke acryl- en polyesterdoeken.
Wilt u een schaduwplek creëren in uw tuin? Dan is het knikarmscherm de beste optie. De knikarmscherm is onderdeel van uw tuininterieur en daardoor is het systeem in heel veel verschillende kleuren en dessins te verkrijgen.
Bij mooi weer kan een plissé hordeur ook niet missen. Deze zijn onderdeel van het brede aanbod horren. Een plissé hordeur is ideaal voor uw terrasdeur of de deur naar uw tuin. Zonder het gebruik van zo’n hordeur kunnen er allerlei insecten binnen komen. Daarnaast kunt u uw achterdeur openlaten terwijl u uw huisdier binnen wilt laten. Hij is gemaakt van een gevouwen plissé horgaas.
Het is ook mogelijk om gehele overkapping te laten bouwen. Dit kan naar eigen smaak. Ook de materialen zijn naar eigen keuze, zoals hout, als en textiel.

Buitenleven

Van Braak zorgt voor uw zonwering, maar ook het buitenleven. Glaswanden, windschermen, carports, garagedeuren en raamdecoratie behoord ook tot de expertise.
Uiteraard kunt u alle mogelijkheden op maat laten maken. Zonwering bij van Braak zonweringen denkt met u mee. Neem gerust contact op.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php