Lockers, waarom niet?

Lockers; iedereen kent ze nog wel van de middelbare schooltijd of van de kleedruimte in de sportschool. Momenteel zijn ze ook weer helemaal terug gewoon in de woonkamer. De rustieke, robuuste uitstraling zet een échte statement neer in de ruimte. Ze kunnen gebruikt worden als eye catcher of voor de puur praktische functie om spullen in op te bergen. Tegenwoordig komen vaak de rustieke lockers veel terug, maar er is ook veel keuze in strakke, moderne kasten. Zo is er voor ieder wat wils om een ruimte mooi, maar vooral ook praktisch in te richten.

Praktische functie

Lockers zijn ideaal om in een ruimte te zetten door hun praktische functie en hun unieke uitstraling. De kasten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo zie je lockerkasten in sportcentra, middelbare scholen en ook gewoon bij mensen thuis in de woonkamer. De veelzijdigheid van de praktische functie van de kasten is enorm. Daarnaast is er een verscheidenheid aan mogelijkheden om de kasten af te sluiten. Dit loopt uiteen van een hangslot tot een ingebouwd slot waarbij er een cijfercode ingevoerd moet worden. Deze functionaliteit is met name in sportcentra en middelbare scholen een handige bijkomstigheid.

Design

Naast de praktische functies kan de kast een design functie bekleden. Iedere ruimte heeft een échte eye catcher nodig. Een lockerkast heeft een bepaalde look en feel dat de ruimte een bepaalde sfeer mee kan geven. Met name door de grote verscheidenheid aan vormen en maten zijn ze uitermate goed geschikt voor een ruimte een bepaalde sfeer te geven.

Maak het passend

Het is altijd lastig in te schatten hoe een bepaald meubelstuk in een ruimte staat. Past het bij de rest van het interieur? Past het op die plek? Is de kast niet te groot? Dit zijn al een aantal vragen die je te binnen schieten als je op zoek ben naar een groter meubelstuk. Een lockerkast is niet anders; zeker met de unieke uitstraling van een lockerkast. Alhoewel een lockerkast niet in elke ruimte altijd even goed past is het belangrijk om dingen uit te proberen.

Lockerkast kopen?

Ben je ook op zoek naar een Lockerkast of ben je overtuigd van de voordelen van een lockerkast? Een goede tip is om ook tweedehands goed rond te kijken. Op de gekste plekken kun je lockerkasten vinden. Vaak staan ouderwetse Kasten ergens bij een kringloopwinkel voor een zeer lage prijs. Houd dus altijd je ogen open als je op zoek bent naar een lockerkast.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php