Hoe kies je de goede blauwe kussens voor op de bank?

Je hebt de beslissing gemaakt en je wilt blauwe kussens op de bank, maar dit is niet de enige keuze die er is om te maken. Je moet over de tint, het patroon en de grootte bijvoorbeeld nog beslissen. Gelukkig hebben wij een stappenplan gemaakt die je hiermee kan helpen, ga dus door met lezen zodat je de perfecte kussens voor op de bank kiest.

 

Kussens voor op de bank

 

Het kiezen van maten en vormen

Je kan er natuurlijk voor kiezen om alle kussens in dezelfde maat te kopen, maar dit is niet erg interessant. Het ziet er meestal beter uit wanneer je een beetje speelt met maten en vormen. Eén groter kussen met meerdere kleinere en wat rechthoekige kussens op de voorgrond is een combinatie die eigenlijk altijd wel werkt.

 

De tinten blauwen

Je weet al dat je blauwe kussens voor op de bank wilt, maar er zijn veel verschillende tinten blauwe. De tint blauwe die je kiest hangt natuurlijk van je smaak af maar het moet ook bij de rest van je interieur en bij je bank kleuren. Bovendien kan het interessant zijn om enkele kussens in een neutrale kleur zoals beige, wit of zwart te nemen en dit te combineren met opvallende blauwe kussens.

 

Patronen

Wanneer je kussens met patronen neemt is het slimmer om alle kleuren redelijk dicht bij elkaar te houden, anders kan het er rommelig uitzien. Als je dit in je achterhoofd houdt is er geen redenen om geen verschillende patronen kussens voor op de bank te combineren. Dit kan er erg leuk uitzien, maar let er wel op dat je het niet te druk maakt.

 

Met deze tips moet het geen probleem zijn om de perfecte blauwe kussens te vinden voor op jouw bank. De perfecte kussens passen binnen het interieur maar vallen ook een beetje op en voegen net dat extra’s toe. Ze zullen jouw interieur in ieder geval een echte update geven.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php