Vergeet het schoonmaken van de dakgoten niet!

Het schoonmaken van je woning is de gewoonste zaak van de wereld, bijna iedereen doet dat wekelijk. De wat grotere klussen zoals het wassen van de ramen worden vaak maandelijks gedaan. Echter zijn er ook schoonmaakklussen die gewoonweg vergeten worden, er wordt niet aan gedacht tot zich een probleem voordoet. Een probleem dat vaak ontstaan is door achterstallig onderhoud..

Waarom de dakgoten laten schoonmaken?

Een klus die gewoonlijk vergeten wordt maar toch er belangrijk is, is bijvoorbeeld het schoonmaken van de dakgoten. Door deze klus te negeren kan er een lekkage ontstaan. Helaas kost het repareren van een lekkage vele malen meer dan het laten schoonmaken van de dakgoten. Het is dus niet onverstandig om in ieder geval één keer per jaar de dakgoten te laten schoonmaken.

Dakgotenschoonmaken.com kan u helpen bij deze klus. Tijdens het schoonmaken van de dakgoten dien zij ook direct een inspectie. Ook nemen zij het schoonmaken van de regenpijpen direct mee zodat ook daar geen verstopping meer kan plaatsvinden. In heel Nederland kunt gebruik maken van de diensten van Dakgotenschoonmaken.com, zowel als particulier als bedrijf.

Hoe herkent u een verstopte dakgoot?

Heeft u nog nooit uw dakgoten laten schoonmaken? Dan hopen wij dat u nog geen problemen heeft ondervonden. Een verstopte dakgoot kunt u herkennen aan:

  • Overstromende dakgoten
  • Lekkages in de dakgoten
  • Dak lekkages omdat regenwater niet wegstroomt
  • Water langs de muren wat zorgt voor aanslag

Periodiek de dakgoten laten schoonmaken

Voorkom vanaf nu bovenstaande problemen door periodiek de dakgoten te laten schoonmaken. Zo komt u nooit voor onnodig hoge kosten te staan. Het beste kunt u de dakgoten laten reinigen op het moment dat de blaadjes van de bomen zijn gevallen. De gevallen bladeren liggen waarschijnlijk ook in uw dakgoot en vooral die zorgen voor verstopping. Via het contactformulier op de website van Dakgotenschoonmaken.com neemt u vrijblijvend contact op, wij doen u een prijsvoorstel en zorgen dat na akkoord de dakgoten spoedig en goed gereinigd worden.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php