Een nieuw dak voor uw pand of woning?

Het dak is uiteraard cruciaal voor de uitstraling van uw pand of woning. Is uw huidige dak toe aan vervanging? Dan bent u vast opzoek naar het juiste materiaal om te bestellen of te laten installeren. Gaat u voor zetwerk op maat? Dan wilt u natuurlijk wel uit het juiste materiaal kiezen. Heeft u al onderzoek gedaan naar de mogelijkheden?

 

Wat houdt zetwerk op maat in?

Op professionele werkplaatsen wordt gebruik gemaakt van een zetbank waar materialen op maat omgebogen wordt tot vormen voor al uw dakafwerkingen. Diverse profielen, kleuren, afwerkingen en diktes zijn met zetwerk op maat toe te passen. En afhankelijk van de doeleinden wordt een keuze gemaakt uit een gepast materiaal.


Toepassing van zinken zetwerk

Met zink experts tot uw service worden dakafwerkingen voornamelijk toegepast bij (dak)goten. Maar zink kan ook toegepast worden bij roofdaken, hemelwaterafvoeren en dakkapellen. Zink is een zeer betrouwbaar materiaal met een rustiek. En dakgoten, regenpijpen en vergaarbakken zijn met zink zetwerk exact na te maken, zonder enig verschil met het origineel.


Verschil tussen zink op maat en aluminium op maat

Zink op maat ziet er uit alsof het een karakteristieke uitstraling heeft en is bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten toe te passen. Het veroudert niet, is gemakkelijk te repareren en de levensduur kan wel oplopen tot maar liefst 50 jaar. Een ander materiaal voor de meeste mensen kan ook toegepast worden, namelijk aluminium op maat. Zeer onderhoudsvriendelijk en in tegenstelling tot zink heeft aluminium een elegante en moderne look. En een groot voordeel is dat het niet roest maar oxideert. Mocht u nou meer informatie of advies nodig hebben voordat u een definitieve keuze maakt? Loop dan gerust binnen bij een dak groothandel. Of bezoek de aangeschreven websites.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php