Waarom heb ik gekozen voor een Scandinavisch interieur?

Een heerlijke minimalistische ruimte met hele zachte kleuren. Een Scandinavisch interieur in je woonkamer zorgt voor een heerlijke rustige omgeving. Het is de perfecte interieur stijl om heerlijk in te ontspannen na een drukke dag op werk. Mijn interieur is al een hele lange periode een zooitje geweest. Ik kocht mijn eetkamerstoelen op Marktplaats en mijn kast bij een designer winkel. Mijn interieur was een grote chaos en dit was niet fijn. Als ik vrienden over de vloer had werk ik altijd uitgelachen om mijn donkerpaarse kast. Op een dag was ik er helemaal klaar mee en besloot ik direct naar de woonwinkel te gaan. Eenmaal aangekomen bij de woonwinkel vroeg ik om interieuradvies en ik werd aangenaam verrast. In dit artikel ga ik je ervaringen en tips vertellen die mij geholpen hebben aan een nieuw interieur. 

 

Sta open voor iets nieuws

Als je ergens nog geen ervaring mee hebt kan dat natuurlijk best eng zijn. Bij mij was het ook zo. Scandinavische stijl? In de eerste instantie had ik daar nog nooit van gehoord toen de woonwinkel medewerker dat zei, lichte kleuren en hout. Het klonk allemaal nog vrij vaag voor mij. Gelukkig werd ik uitstekend geholpen door de woonwinkel medewerker. De woonwinkel medewerker vertelde mij zorgvuldig wat een Scandinavisch interieur precies was. 

 

Jij bent de baas

Natuurlijk moet je ook houden aan bepaalde richtlijnen voor een Scandinavisch interieur. Je moet alleen niet vergeten dat jij de baas bent over wat je gaat neerzetten in je woonkamer. Wil jij een foute disco lamp ophangen? Gewoon doen! 

Het hoeft niet allemaal duur te zijn 

Veel mensen denken dat een meubelstuk voor een Scandinavisch interieur gelijk duizenden euro’s moet gaan kosten. Dit hoeft natuurlijk niet. Een goede tip is om goed rond te kijken bij verschillende winkels en vervolgens de winkels met elkaar te gaan vergelijken. 

Ik ben hartstikke blij dat ik openstond voor iets nieuws. Ik heb nu naar mijn mening een hele mooie rustige woonkamer waar ik heerlijk kan relaxen. Heb jij nog leuke ideeën of tips voor een Scandinavisch interieur? Laat het met weten! 🙂 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php