Met deze tips fleur jij je tuin op

In de zomer maanden blijven mensen vaak lekker lang in de tuin zitten. Is jouw tuin een zooitje en ben jij inspiratieloos? Dan moet je zeker dit artikel aflezen. In dit artikel ga ik je leuke tuintips geven om je tuin op te fleuren. Laat de zomer maar komen!

Verf je schutting

Heb jij in je tuin een schutting staan met die standaard bruine kleur? Dat wordt natuurlijk na een tijdje heel saai. Probeer eens groen uit of licht blauw. Door je schutting op te pimpen met een leuk kleurtje zul je merken dat heel je tuin gelijk een ander sfeertje krijgt.

Vuurkorf

Zit je vaak tot laat in de nacht in de tuin? Koop dan zeker een vuurkorf. Een vuurkorf zorgt voor een gezellige warme sfeer in de koude nachten. Wat je ook nog kan doen is het roosteren van marshmallows. Lekkere warme gesmolten marshmallows! Dubbel zoveel pret dus.

Terrasoverkapping

Heb jij thuis in de tuin geen bomen die voor schaduw zorgen? Koop dan een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping kan voor schaduw zorgen en het je kan beschermen tegen de regen. Onze terrasoverkapping hebben wij gehaald bij https://www.rainbow-collection.nl/home/. Wij zijn er hartstikke blij mee!

Zonnebloem

Je ziet ze buiten heel vaak: zonnebloemen! Maar waarom heb jij ze niet in je tuin? Zonnebloemen zijn heel makkelijk te verzorgen. Zonnebloemen zien er heel leuk en zomers uit. Sommige zonnebloemen kunnen zelfs tot 3 meter hoog worden. Ik zeg snel naar de winkel dus en die zonnebloemzaadjes halen!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren met deze idee├źn. Weet jij nog leuke dingen? Stuur mij een berichtje!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php