Waarom jij planten in huis moet hebben

Planten zijn er niet alleen maar voor de mooiigheid maar zijn ook nog eens goed voor je. Zo stimuleren planten de luchtvochtigheid in je woonkamer en vermindert het stress. Maar, je moet ze natuurlijk wel goed verzorgen, anders gaan ze dood. En nee, ze hebben geen 9 levens zoals katten dat hebben. Een handige tip om je plant niet teveel water te geven, of te weinig, is om een druppelbevloeiing te maken. Een druppelbevloeiing geeft de plant water, maar nooit te veel of te weinig. Alleen je moet wel letten dat de druppelbevloeiing niet leeg is(!).

Mooi groen is niet lelijk

Planten hebben vele functies, woon je bijvoorbeeld in een buurt met veel lawaai of een gehorig huis, dan kunnen planten geluiddempend werken. Ook kunnen ze de luchtvochtigheid verhogen en houden ze de luchttemperatuur laag. Heb je geen groene vingers en wil je toch een plant op de vensterbank hebben, dan kun je ook nog kiezen voor een cactus, deze planten hebben maar één keer per maand water nodig. Er zijn ook nog vetplanten, deze planten hebben ook niet veel water nodig, maar wel wat meer dan de cactus.

Planten aan huis bezorgen

Ben je zelf te druk om naar een tuincentrum te gaan, of wil je gewoon niet al die verkooppraatjes aanhoren? Dan kun je gewoon makkelijk online kijken en bestellen bij Fleurdirect.nl. Je kiest zelf waar en wanneer het geleverd wordt, dus je bent ook niet gebonden aan de bezorger. Je kunt er ook nog voor kiezen om je planten leuk opgemaakt in een pot te laten leveren. Zo hoef je zelf helemaal niks te doen, als je geen groene vingers hebt tenminste. Heb je wel groene vingers en een leuke pot in huis, dan kun je het natuurlijk zelf doen. Bij fleurdirect.nl kun je veilig betalen door middel van iDeal, mastercard, Visa, Maestro, Bancontant, Sofort en Afterpay. De planten worden veilig geleverd door PostNL.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php