Terrastegels van composiet voor een luxe uitstraling

Niks is vervelender dan mooie planten in je tuin te hebben en een nieuwe loungeset gekocht te hebben, waarna je de hele zomer bezig bent met het verwijderen van onkruid en groene aanslag die door je tegels naar boven komt. Je kunt dat op twee manieren oplossen. Je kunt alle tegels weghalen, de grond omspitten en vervolgens dezelfde tegels weer terugleggen, of je haalt de tegels weg en vervangt ze door nieuwe tegels waarbij je die problemen niet meer hebt. Bij de tweede optie is het belangrijk om te kiezen voor tegels waar het onkruid niet doorheen kan. Die bestaan, dat zijn namelijk composiet terrastegels.

Gemakkelijk te plaatsen

Naast dat composiet terrastegels vrijwel onderhoudsvrij zijn omdat groene aanslag zich er niet zo gemakkelijk op kan vormen en onkruid zich geen weg kan banen tussen de tegels door, zijn ze ook nog eens heel gemakkelijk te plaatsen. Als je al een betonnen fundering hebt op de plek waar je het terras wilt maken, ben je zo klaar. Anders is het ook niet moeilijk om zelf de onderlaag klaar te maken voor de composiet terrastegels. Dit doe je namelijk met zandcement, wat makkelijk in gebruik is. Zodra je ondergrond gereed is, hoef je de tegels simpelweg in elkaar te klikken tot je terras af is. Zet je tuinmeubelen erop en je bent klaar voor de zomer.

Veel uitvoeringen

Misschien denk je bij composiet terrastegels aan saaie grijze tegels waaraan je duidelijk ziet dat ze van kunststof gemaakt zijn. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer het geval, composiet terrastegels worden in allerlei uitvoeringen gemaakt. Zo kun je composiet terrastegels vinden die lijken op hout of marmer. Ook verschillende kleuren zijn mogelijk, misschien heb je altijd al een lichtblauw terras willen hebben; met composiet terrastegels is dat absoluut mogelijk.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php