Welke barbecue moet ik aanschaffen?

Wilt u graag een barbecue aanschaffen voor in uw tuin, maar weet u niet welke nou het meest geschikt is voor u? Lees dan snel verder. In dit artikel lichten wij een aantal barbecues uit en wat hun voor en nadelen zijn.

De Kogelbarbecue

De meest bekende barbecue is de kogelbarbecue, deze barbecue is het meest geschikt voor beginnende barbecuers. Het beste is te kiezen voor een wat grotere kogelbarbecue, aangezien het anders lastig wordt om grote vleesgerechten zoals spareribs te kunnen barbecue├źn. Daarnaast krijgt u bij grotere varianten meer accessoires bij en vaak 10 jaar garantie. Het enige nadeel is dat deze barbecues vaak veel verbruikt.

De Green egg

De green egg barbecues zijn een wat grotere barbecues welke erg stabiel zijn met betrekking tot de temperatuur. Omdat het keramische barbecues zijn zijn ze niet alleen erg stabiel maar ook zuinig met de brandstof. Zo kunnen ze op erg hoge maar ook erg lage temperaturen worden gezet. Deze type barbecues zijn echter wel duurder dan de kogelbarbecues.

Offset barbecue

De offset barbecue is een barbecue waar bij u aan de zijkant vuur stookt. Deze stoere barbecues zijn ook eens goedkoop. Echter werken deze barbecues wel weer op hout en daardoor verbruikt deze barbecue wel veel. Ook moet u deze barbcue constant in de gaten blijft houden m.b.t de temperatuur en of er nog brandstof bij moet. Alleen voor de echte fanatiekelingen is dit een leuke keuze.

Wilt u meer informatie over de verschillende barbecues en/of buitenkeukens? Bezoek dan eens de website van Barbecueshop.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php