Kies voor een houten loungeset die niet gaat rotten

Veel mensen vinden het erg mooi, houten tuinmeubelen en specifiek een houten loungeset. Het nadeel daarvan is echter dat het kan gaan rotten als het te vochtig wordt of gedurende lange tijd vochtig is. Daarom is het van belang om het hout goed te behandelen, maar dit is erg veel werk. Wil je toch een houten loungeset zonder dat het je teveel werk kost om hem mooi te houden? Dan kun je teak loungesets overwegen. Teak is een hardhout, wat betekent dat het beter bestand is tegen de weersomstandigheden.

Mooi én duurzaam

Naast dat teak loungesets erg mooi zijn, zijn ze dus ook nog eens duurzaam. Al het teak hout wordt duurzaam geteeld en gekapt, waardoor je zeker weet dat je met je aankoop geen schade aan het milieu doet. Daarnaast groeien de bomen onder wisselende weersomstandigheden, waardoor ze goed bestand zijn tegen zowel regen als zon. Ook hebben teak loungesets een warme uitstraling, doordat het dus hout is en niet bijvoorbeeld aluminium. Dat is ook vrijwel onderhoudsvrij, maar heeft een hele andere uitstraling dan teak. Aluminium is geen natuurlijk materiaal, wat ervoor zal zorgen dat je tuin een harde en daarmee niet uitnodigende uitstraling krijgt.

Perfect voor elke tuin

Teak loungesets zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, waardoor ze in elke tuin passen. Zo kun je een kleine loungeset voor twee personen vinden, maar ook een grote loungeset waar je met wel twaalf man op kunt zitten. Daarnaast zijn er veel kleuren kussens verkrijgbaar, waardoor de uitstraling ook aan je persoonlijke voorkeuren zal kunnen voldoen. Juist omdat teak een natuurlijke uitstraling heeft, zal het niet lijken alsof je tuin te vol is; door het hout geeft het juist rust aan je tuin. Teak loungesets passen goed bij de natuur, waardoor je tuin de juiste sfeer behoudt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php