Verbouwen? Dit doe je met je metaal afval

Wanneer je een woning grondig gaat verbouwen, komt er veel afval vrij. Een deel van dit afval kan direct door naar de stort, maar niet alles. Metaal afval is namelijk geld waard en het zou daarom ook zonde zijn om dit gewoon weg te gooien. Breng het in plaats daarvan naar een metaalrecycling bedrijf. Metaal recyclen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Voor het recyclen van oude metalen kunt u terecht bij Raak Metals.

Deze metalen kunt u inleveren

Metalen kunnen opgedeeld worden in ferro metalen en non-ferro metalen. Ferro metalen zijn legeringen waarbij ijzer het voornaamste bestandsdeel is. Bij Non-ferro metalen is ijzer juist niet het voornaamste bestandsdeel. Bij Raak Metals kunt u de volgende ferro metalen inleveren:

  • Kortijzer
  • Stans afval
  • Bandstaal
  • Snijplaten
  • Ijzerdraaisel
  • Balkijzer
  • Shredder gruis
  • Knipijzer

Naast bovenstaande ferro metalen, kunt u ook de volgende non-ferro metalen inleveren: messing, lood, kabel, rvs, accu’s, rood koper, aluminium en gemengd gruis. De prijs die u krijgt voor uw metaal afval is afhankelijk van de hoeveelheid en grootte. Bij Raak Metals ontvangt u altijd een eerlijke prijs voor het inleveren van uw metaalafval.

Zo werkt het inleveren van uw metaal afval

Het inleveren van uw metaal afval is erg eenvoudig. U kunt een container laten plaatsen door ons en wanneer deze gevuld is met metaal afval, halen wij de container weer op. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw metaal afval bij het metaalrecycling bedrijf in te leveren. Probeer wel zoveel mogelijk de verschillende soorten metalen van elkaar te scheiden. Op deze manier kunt u een betere prijs ontvangen voor uw metaal afval.

Heeft u vragen over het recyclen van metaal afval? Neem contact op met Raak Metals. U kunt hier ook direct een gratis afvalscan, de actuele metaal prijzen en meer aanvragen.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php