3 handige interieurtips

Soms ben je toe aan vernieuwing in huis. Je hebt al tijden dezelfde inrichting en de meubels gaan ook al een aantal jaar mee. Dan wordt het hoog tijd dat je jouw interieur een gaat aanpakken om weer met plezier thuis te kunnen komen. Je kunt je interieur op verschillende manieren aanpakken en je kunt het zo duur maken als dat je zelf wilt. Kies je er bijvoorbeeld voor om nieuwe meubels te nemen, de muren een likje verf te geven of om met behulp van accessoires verandering te brengen in jouw interieur.

Inspiratie krijgen

Om de boel in huis om te gooien moet je eerst inspiratie hebben. Het kan zijn dat je al een idee hebt van wat je graag wilt of misschien heb je al wel een nieuw meubelstuk gezien die je graag in huis zou willen hebben. Kijk op internet maar ook naar televisie programma’s over verbouwen om inspiratie op te doen om jouw interieur aan te kunnen pakken. Als je al een kleur of een meubelstuk hebt gezien die je graag wilt, dan kun je dit ook als basis gebruiken voor jouw nieuwe inrichting en jouw ideeën aan de hand daar van verder uitwerken.

Een likje verf doet wonderen

Om een fris en nieuw interieur te krijgen hoef je niet altijd nieuwe meubels te kopen. Een kleurtje op de muur of een verfbeurt voor het houtwerk in huis kan al wonderen doen. Veel woonkamers zijn al lange tijd wit geschilderd en vaak wordt er niet direct gedacht aan een kleur op de muur. Toch zie je steeds vaker dat woonkamers, keukens of slaapkamers één muur of een deel van een muur hebben die geschilderd is in een andere kleur. Door een kleur te zoeken die goed bij jouw meubels en inrichting past, kun je het interieur al snel nieuw laten lijken. Bosch en Nagelhout kan je hierin adviseren.

Schuiven en combineren

Om een ander interieur te krijgen zonder al teveel geld uit te geven kun je ook de indeling van bijvoorbeeld de woonkamer veranderen. Schuif eens met meubels en kijk of je jouw interieur kunt combineren met leuke accessoires. Op deze manier houdt je de kosten laag en zorg je toch voor een heel nieuw en verfrissend effect in jouw woning. Denk bijvoorbeeld eens aan het verplaatsen van je kussens die in de bank liggen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php