Laat uw verstopte afvoer verhelpen door Loodgieter Utrecht!

Het overkomt ons allemaal wel eens: een verstopte afvoer. De gootsteen, het putje van het bad of van de douche spoelt niet meer zo makkelijk door als voorheen. U kunt dan zelf te werk gaan om het probleem op te lossen, maar mocht het probleem niet makkelijk worden verholpen, dan staat Loodgieter Utrecht voor u klaar! Wij zijn er om al uw loodgieterswerkzaamheden te verrichten in Utrecht.

 

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom hier een paar tips die bijdragen aan het voorkomen van een verstopte afvoer:

  • Als u een vaatwasser heeft, zat dan pannen en borden zo schoon en vetvrij mogelijk in de vaatwasser
  • Gooi vette jus of frituurvet in de afvalbak en niet door de afvoer
  • Haal regelmatig resten uit het doucheputje of sifon

 

Mocht u al last hebben van een verstopte afvoer, probeer dan de volgende tips om de verstopping op te lossen:

  • Gebruik een rubberen ontstopper
  • Los een zak soda op in kokend heet water en gooi dit door de gootsteen

 

Heeft u een hardnekkige verstopping?

Wanneer u nog steeds last heeft van een verstopte afvoer ondanks de bovenstaande tips, schakel dan Loodgieter Utrecht in om uw afvoer te ontstoppen! Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen. Mocht er sprake zijn van een noodgeval, dan kunnen we al binnen 30 minuten voor uw deur staan. Met specialistisch loodgietersgereedschap zoals speciale ontstoppingsveren en onstoppingslansen zult uw afvoer snel weer bevrijd zijn van de ontstopping. Dit alles gebeurt op een professionele en betrouwbare manier zodat uw sanitair, afvoersystemen of ander leidingwerk niet wordt beschadigd.

Wilt u direct een afspraak maken met Loodgieter Utrecht? Neem dan snel een kijkje op onze site om met ons in contact te komen!

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php