4 Makkelijke DIY tafels maken

Het houden van een feest kan heel leuk zijn. De dagen ervoor zitten boordevol voorbereiding en maaltijdplanning. Maar alles valt uiteindelijk op zijn plek. Of zo lijkt tenminste. Dan besef je dat je meer gasten hebt dan zitplaatsen aan tafel! Herken jij jezelf in deze situatie? Er is maar één oplossing voor de echte DIYer. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken! En aan het werk te gaan door een van deze geweldige doe-het-zelftafels te bouwen. Het enige wat je nodig hebt zijn een makita boormachine en makita schroefmachine.

Picknicktafel

Voor een snelle extra zitplaatsen versloeg maar een paar dingen een picknicktafel. En als het weer in uw omgeving dit toelaat, zijn picknicktafels een uitstekende keuze  wanneer vrienden en familie op bezoek komen. Met een picknick tafel bespaar je eveneens ruimte doordat er geen losse stoelen door het huis verspreid staan. Deze aantrekkelijke tafel met geeft je gasten een plek om te zitten en geeft ze ook ruimte om te bewegen. Zodra iedereen het huis weer uit is kun je de picknicktafel in de tuin zetten.

Pallet Koffietafel

Pallets zijn een van de meest populaire gebruiksmaterialen in de doe-het-zelfwereld. Vaak geborgen van industriële bedrijven of bouwplaatsen, kunnen pallets ook direct worden gekocht. Maar ongeacht hoe ze zijn verkregen, bieden ze een ruw uitgehouwen personage zonder een solide structuur op te offeren.

Deurplaat

Oude binnendeuren en kastdeuren vormen fascinerende tafelbladen en kunnen worden gecombineerd met gevonden voorwerpen of eenvoudige poten om snelle en charmante DIY-tafels te maken. Natuurlijk is dit project het meest logisch als je de deurplaten al hebt verwijderd tijdens een upgrade. Maar slabs zijn vaak verkrijgbaar in bergingswinkels en deze teruggewonnen items zijn soms verbazingwekkend aantrekkelijk en ingewikkeld gedetailleerd.

Laminaat Top

Het grootste deel van wat een tafel definieert, is de top. Een eenvoudig laminaatdeksel kan bovenop een paar kasten, lage boekenplanken of zelfs schragen worden geplaatst om een ​​geïmproviseerde tafel te maken. En als u alleen een top bouwt, kunt u eenvoudig meerdere snel achter elkaar uitvoeren, zodat u tabellen kunt opstellen waar ze nodig zijn. En nog beter, omdat de tops op de rand zijn opgeslagen, zijn ze gemakkelijk op te bergen nadat de feestdagen voorbij zijn.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php