De diensten van een slotenmaker

Stap je net de deur uit, besef je dat je sleutels nog binnen liggen. Tijd voor een slotenmaker! Dagelijks zijn er genoeg mensen die de diensten van een slotenmakersbedrijf nodig hebben.

Het gaat vooral om het voorkomen van een inbraak door middel van het plaatsen van de juiste sloten. Daarnaast, mocht het kwaad al geschied zijn, is tijd de belangrijkste factor. Het is zaak om zo snel mogelijk te reageren op de situatie en aan inbraakherstel te beginnen. Een slotenmakersbedrijf kan bijvoorbeeld noodglas inzetten.

Schadeloos uw deuren openen

Het is vervelend als je na een lange dag niet meer binnenkomt omdat je sleutelbos binnen ligt. Met moderne technieken en gereedschappen is een slotenmaker binnen enkele minuten in staat de deuren te openen zonder schade.

Je kan hierbij denken aan de voor- en achterdeur van het huis, maar ook de autodeur wanneer je boodschappen bent gaan doen. Bovendien kan je 24/7 de service van een slotenmaker benutten voor het schadeloos openen van de deuren.

Vervangen van de sloten

Sloten slijten weliswaar, maar dat is niet de enige reden waarom je bijtijds je sloten zou moeten vervangen. Het gaat eerder om het vernuft van de criminelen die steeds slimmer worden in het openen van de sloten.

Om tegen de nieuwe inbraakmethoden, zoals kerntrekken, opgewassen te zijn, dien je met de tijd mee te gaan wat betreft de beveiliging van je bedrijfspand of woning.

Afgebroken sleutel verwijderen

Onder de dagelijkse diensten van een slotenmaker valt ook het verwijderen van een afgebroken sleutel. Omdat dit soort voorvallen zich vaak op vervelende tijdstippen gebeuren hanteren de meeste slotenmakersbedrijven een 24 uurs service. Hiermee kan je 24 uur per dag terecht met het plegen van een belletje zodat de afgebroken sleutel wordt verwijderd.

Doorgaans duren de diensten van een slotenmaker slechts enkelen minuten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php