De leukste low budget woonaccessoires

Woonaccessoires hoeven niet altijd duur te zijn. We geven je wooninspiratie met de leukste low budget tips voor woonaccessoires. Ook geven we je wat tuin ideeën.

Bakstenen muur

Een authentieke bakstenen muur is heel mooi, maar helaas niet voor iedereen te betalen. Maar niet getreurd want je kan tegenwoordig bakstenen muurstickers kopen. De muurstickers geven je muur en echte authentieke bakstenen look, en ze kosten maar weinig. Je hebt muurstickers met andere printjes, zoals bijvoorbeeld tropische bloemen maar ook neutrale prints. Dit is goedkoper dan een nieuw behang of verven en je huis krijgt toch een hele nieuwe leuk.

Tuinmeubelen beitsen

Je kunt je oude houten tuinmeubelen eenvoudig een modern tintje geven door ze te beitsen met bijvoorbeeld grey wash beits. Hierdoor krijgen de meubelen een grijze ‘oude’ look, maar ze je de hout structuur er nog wel doorheen. Helemaal hip. Je hebt ook andere kleuren zoals white wash. Beits is niet zo duur, en het geeft je tuinmeubelen ook nog eens extra bescherming. Ideaal dus.

Geef je bank een nieuwe look

Ben je een beetje uitgekeken op je bank, maar heb je geen geld om een nieuwe te kopen. Dan kan het een goed idee zijn om een plaid over je bank te draperen. Je bank ziet er zo heel anders uit en een kleed is niet zo duur.

Ruilen

Ruil eens woonaccessoires met je tante, moeder of vriendin. Het nadeel van woonaccessoires is namelijk dat je er vaak naar een tijdje op uitgekeken bent. Op deze manier heb je weer nieuwe accessoires zonder er iets voor te betalen. Lekker goedkoop en duurzaam dus!

Verf oude meubels

Oude meubels kun je weer helemaal modern maken door ze een likje verf te geven. Heb je nog een oude eikenhouten kast staan, geef hem een groen likje verf en hij is weer helemaal hip. Zo hoef je geen nieuwe meubels te kopen, maar heb je voor je gevoel toch een nieuw item in huis. Verf is niet zo duur, en het is ook nog eens heel leuk om te doen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php