Gietvloer aanleggen

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een betonlook vloer, maar je wilt geen koud steen? Dan is een gietvloer met betonlook met vloerverwarming de oplossing. Het biedt alle voordelen die je zoekt in een vloer: strakke look, warme voeten, slijtagevast en de prijs per m2 is te overzien.

Zelf doen kan, maar niet aan te raden bij een gietvloer leggen. Het vereist kennis en specialisten om een perfecte gietvloer aan te leggen. Zeker als je vloerverwarming in de gietvloer wilt verwerken. Wij hebben 20 jaar ervaring in het leggen van gietvloeren en gaan alleen voor een perfect resultaat.

Om een perfecte afwerking te krijgen zijn er meerdere gietlagen nodig. Daarnaast is er een verschil in kwaliteit bovenlaag waarbij je goed moet weten welke laag geschikt is voor welke leefruimte. Een Epoxy gietvloer is bijvoorbeeld niet geschikt voor intensief gebruik. Epoxy gietvloeren zijn geschikt voor ruimtes als de garage of bijkeuken.

Een gietvloer kan gewoon op uw huidige vloer gelegd worden indien nodig, tegels hoeven bijvoorbeeld niet eerst uitgehakt te worden. De vloer wordt eerst uitgevlakt met een speciale ondervloer coating die perfect hecht aan de huidige vloer. Dit is nodig om een vloeistofdichte afdichting te krijgen voordat de uiteindelijke coating wordt aangebracht.

Er is enorm veel mogelijk in de look en uitstraling van gietvloeren. Of u nu een industriƫle betonlook of zakelijke uitstraling wilt of een warme, landelijke uitstraling, het is allemaal mogelijk.

Als u van plan bent om een gietvloer aan te gaan leggen of te gaan kopen, informeer dan eerst bij een specialist. Ga naar een showroom om een goede indruk te krijgen van de gietvloer mogelijkheden en de verschillende prijsklassen. Bij Gietvloer Van Hollandse Bodem hebben wij maar liefst 400 m2 gietvloer inspiratie in onze showrooms, in Gorinchem, gevestigd in Designcenter ‘Het Open Huis’ en onze nieuwe showroom in Purmerend. U bent van harte welkom!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php