Schuifdeurkasten kamerhoog vallen in het oog

Kamerhoge schuifdeurkasten vallen op in het interieur. Deze kasten zijn ideaal voor slaapkamers en keukens of bijkeukens. De maten kunt u zelf op maat maken. Deze kast is eenvoudig te monteren. Geschikt voor inbouwkast. Met een kamerhoge schuifdeurkasten kunt u van vloer tot aan plafond en in passende breedte een schuifdeur kopen.

Systemen
De keuzemogelijkheden die u heeft voor het systeem zijn: Ophangsysteem of een rollend systeem. Laat u informeren welk systeem voor u situatie het handigst is. U kunt de kast aanpassen naar uw wensen. Het rollend systeem gaat over een vloerrail. Het hangend systeem gaat over een plafondrail. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de ruimte waarin u de kamerhoge schuifdeurkast plaatst. Laat u van te voren goed informeren, dit kan eenvoudig online. Kamerhoge kasten met schuifdeuren zijn ideaal. Ze creƫert u opbergruimte en zorgt u voor extra woonplezier.

Uitstraling
Een kamerhoge schuifdeurkast staat imposant. Er zijn vele varianten van kamerhoge kasten, aan u de keus. U kunt een kast kiezen vanuit verschillende oogpunten. Wilt u een warme uitstraling? Dan kunt u een keus maken voor een natuurlijke look. De textieldeuren voldoen daaraan. De houtenschuifdeuren zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Daar vindt u vermoedelijk de juiste kleur tussen, die past bij uw interieur. Ook spiegeldeuren kunnen geplaatst worden. De uitstraling bepaald uzelf. Kamerhoge schuifdeurkasten kunt u combineren met de kleur van de muren. Hierdoor lijkt de ruimte groter. Wat het mooie is van een kamerhoge schuifdeurkast is dat u het naar uw eigen smaak kan combineren.

De juiste maat
Als u de juiste maten, de hoogte, diepte en breedte, heeft doorgegeven, zal uw persoonlijke schuifdeurkast gemaakt worden. Kamerhoog is een keus die u ruimte iets extra’s geeft. U kunt er meer in kwijt, bijvoorbeeld: winterjassen, beddengoed, koffers enz. Meet de maten op en kies daarbij uw ideale kast. Of u nu voor een hangend of rollend systeem kiest, een houtendeur of een textieldeur, de kast wordt uniek. Uw persoonlijke kast, die bij u past.

De juiste keus
De ruimte die u normaal gesproken overhoudt tussen de kast en het plafond, is vaak een verloren ruimte. Door deze gewone kast te vervangen door een kamerhoge schuifdeurkast scheelt ruimte en wat afstofwerk. Bij ruimtes waar geen schuur of garage aanwezig is, zal de kamerhoge kast een uitkomst zijn. Vooraf vragen stellen is handiger dan achteraf voor verrassingen te komen staan. Verdiep u in de maten, systemen en alle mogelijkheden die deze kast kent. Een opgeruimde ruimte, zorgt voor een opgeruimde geest. De hoogte van uw plafond kan bijvoorbeeld zo hoog zijn dat een kamerhoge kast onmogelijk is. Om de kast toch zo hoog mogelijk te maken is natuurlijk te doen. De keus voor de juiste hoogte wordt ook door uzelf bepaald. Natuurlijk kunt u daarbij online om professionele hulp vragen. Een kamerhoge kast valt in het oog. Het moet passen bij de ruimte en natuurlijk naar uw smaak zijn. Als u de juiste keuze heeft gemaakt kunt u genieten van uw kamerhoge schuifdeurkast.

 

Bron: www.atmyhome.nl

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php