Hoe herken ik een betrouwbare slotenmaker?

Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die zich aanbieden als slotenmaker. Het is heel belangrijk dat je een betrouwbare slotenmaker inschakelt. Maar hoe weet je of een bedrijf betrouwbaar is? In dit artikel geven we je tips om een goede slotenreparateur te herkennen

Keurmerken

Om te beginnen zijn er een aantal keurmerken waaraan je een goede slotenspecialist kan herkennen. Zo heb e bijvoorbeeld de Nederlands Sleutel- en Sloten Specialisten Gilde (NSSG). Als een bedrijf erkend is door de NSSG kun je ervan uitgaan dat deze betrouwbaar is. Daarnaast heb je het PKVW keurmerk. Sloten kunnen ook een kenmerk hebben. skg sloten zijn goedgekeurd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Aan deze keurmerken kun je een betrouwbare slotenmaker herkennen.

Geloofwaardige tarieven

Een goede slotenreparateur heeft realistische tarieven. Ze vragen dus niet veel te weinig maar ook niet veel te veel, maar een eerlijke prijs. Op internet kun je makkelijk vinden wat eerlijke tarieven zijn

Herkenbare logo’s

Betrouwbare slotenspecialisten hebben herkenbare bedrijfslogo’s op hun kleding en auto’s. Zo kun je het bedrijf later terugvinden. Daarnaast hebben ze een professionele website, waarop het KvK nummer te vinden is.

Reputatie

De reputatie van een slotenmaker is erg belangrijk. Als je via-via goede ervaringen hoort over een bepaald bedrijf, is dit meestal een teken dat het een goed en betrouwbaar bedrijf is. Ook op internet kun je kijken naar recensies over de slotenmaker. Als het bedrijf veel positieve recensies heeft, is dit uiteraard een goed teken.

Expertise van de slotenmaker

Het is ook van belang dat je weet wat de expertise van de slotenmaker is. Welke werkzaamheden kan hij precies uitvoeren. Kan hij alleen omgaan met sloten of ook met inbraakbeveiliging? Dit is belangrijk om te weten voordat je een slotenmaker belt.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php