Woontrends van 2019

Iedereen wilt dat zijn/haar huis als thuis voelt! Dit betekent nog niet dat het er niet stylish uit kan zien! De woontrends van 2019 laten zien dat een mooi interieur nog steeds een huiselijk gevoel kan geven.

Planten

Planten zijn de manier om extra sfeer in een huis te brengen. Tegenwoordig worden planten niet alleen meer in de woonkamer geplaatst maar ook in de gang, keuken en zelfs op de slaapkamer. Planten kunnen heel stijlvol zijn en een bepaalde rust uitstralen. Hierdoor kan je jouw woonruimtes omtoveren tot een oase!

Kleuren

Het is algemeen bekend dat kleuren effect hebben op de menselijk gevoelens en gemoedstoestand. Felle kleuren kunnen heftige emoties opwekken en lichtere kleuren kunnen juist een gevoel van rust en balans creëren. De trend in 2019 is om natuurlijke kleuren te gebruiken. Denk hierbij aan bruintinten, blauwtinten en nog meer natuurkleuren. Dit is niet alleen met betrekking tot de kleuren van muurverf, maar ook de kleuren van meubels. Dit heeft allemaal een effect op hoe jij je voelt in je eigen huis.

Meubels

De trend anno 2019 is om grote maar minimalistische meubels te gebruiken. Kolossale banken, grote bedden van hout, en brede eettafels zijn enkele voorbeelden van deze trend. Hierbij worden wel neutrale kleuren gebruikt en is minimalisme key. Grote meubels die worden aangevuld met kleinere accessoires is iets wat je op dit moment overal terugziet. Wil jij nou op zoek gaan naar deze stijl meubels maar wil je niet teveel geld uitgeven? Kijk dan naar promotiecodes van Sarenza. Deze meubelzaak heeft de meest trendy meubels! Ben je specifiek op zoek naar bedden die helemaal passen bij jouw huisstijl? Bespaar dan bij Beter Bed! Deze meubelgigant specialiseert zich in bedden en heeft een breed assortiment.

Ruimtes

Op dit moment is het een trend om één stijl door te trekken door het hele huis. De slaapkamer is dus gedecoreerd in dezelfde stijl als de woonkamer en de gang. Dit houdt in dat dezelfde stijl meubels wordt gebruikt en dat de kleuren goed bij elkaar passen. Door een stijl door het hele huis te trekken, wordt het huis één geheel. Hierdoor kan jij je thuis voelen waar jij je ook in het huis bevindt!

Pas deze trends toe en jouw huis zal er altijd stijlvol maar huiselijk uitzien!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php