Jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten. Ze zijn te koop in kant en klare pakketten met alle toebehoren om ze op te hangen. Het enige wat vaak misgaat is de maat. Standaardmaat uitvoeringen zijn handig maar ze moeten dan wel net passen voor uw raam. Zelf jaloezieën op maat maken door ze te knippen is lastig en tijdrovend. Het wil ook wel eens mis gaan. Maar u kunt een jaloezie ook op maat laten maken. Wel zo handig.

Moderne look voor uw raam

 

U kunt kant en klare jaloezieën kopen als u zeker weet dat de breedte en lengtemaat goed zijn. Helaas is niet ieder huis hetzelfde en zijn de ramen vaak verschillend. Ze kunnen ook op diverse manieren worden opgehangen. Tussen een raam- of deurkozijn of er op. Maar misschien wilt u ze aan het plafond bevestigen? Jaloezieën op maat bieden dan een oplossing. Het is belangrijk dat u eerst bepaalt wat voor soort jaloezie u zoekt. Er zijn diverse uitvoeringen. U vindt de grootste keuze in houten of aluminium jaloezieën en afhankelijk van het gebruik kiest u voor horizontale of verticale lamellen. Houten jaloezieën worden vaak gebruikt in huis en hebben een warme en rustieke uitstraling. Aluminium geeft een strakkere of modernere look en past perfect op kantoren. Maar wilt u een strakke design uitstraling dan zijn ze ook zeer geschikt in uw woonkamer. U kunt zelf inmeten of het laten doen. Als u het zelf doet is het belangrijk eerst te bepalen hoe u ze wilt bevestigen en meet dan de maten nauwkeurig op.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php