BLUM MOVENTO: De perfecte ladegeleider voor de hoogste eisen!

Blum Movento is de perfecte ladegeleider van Blum voor de klant met de hoogte eisen! Of je nu op zoek bent naar een ladegeleider voor een keukenlade of voor een lade in je dress- room, bij Blum vind je een ruime collectie geleiders voor elk doeleinde! Maar de Blum Movento is toch een specifieke reeks die zich kenmerkt door zijn zeer goede eigenschappen. Ik leg u hierover uit wat er zo goed is aan dit model ladegeleiders!

Waarin onderscheidt Blum Movento zich van andere ladegeleiders?

BLUM MOVENTO biedt niet enkel een gesynchroniseerde loop, maar ook een vierdimensionale frontverstelling en vederlichte loop. De dynamische belasting is voorzien voor 40 kg of 60 kg. Samen met de gekende kwaliteit van Blum, namelijk de perfecte uithangstabiliteit en hoge kwaliteit, is dit wel veruit de perfecte ladegeleider te noemen! Voor wie op zoek is naar kwaliteit met een eerlijk prijskaartje!

Blum Movento is niet enkel geschikt voor lades met een greep, maar ook greeploze fronten kunnen perfect uitgerust worden met de Blum Movento ladegeleiders. Sterker nog, indien u opteert voor greeploze lades, kan u de geleider combineren met de optie SERVO DRIVE. Dit is een elektrische bewegingsondersteuning voor een optimaal gebruikscomfort! Greeploze lades open en sluit je doorgaans door een korte druk op het front. Dit verloopt geheel geruisloos bij Blum Movento dankzij Blumotion, de gekende optie bij Blum.Je kan opteren voor de standaard Blumotion, of voor de mechanisch ondersteunde Tip- On Blumotion of Tip- On.

Wat zijn de opties?

Blum Movento heeft een uitgebreid pakket aan opties. Dat maakt deze geleider net zo interessant.
Je kan hem gaan instellen op maar liefst 4 manieren!
– Zijdelingse verstelling.
– Hoogteverstelling.
– Schuine verstelling.
– Diepteverstelling (optioneel).

BLUMOTION is standaard aanwezig bij dit type geleider.

TIP- ON is eveneens standaard aanwezig.

De ladegeleiders zijn te combineren met SERVO- DRIVE of TIP- ON BLUMOTION.

De lades zijn volledig uittrekbaar tot lengtes van 250 -750 mm.

De dynamische belasting bedraagt, net als bij de meeste BLUM- geleiders, 40 kg en 60 kg.

De geleider is van het type bodemmontage. Dit zorgt voor extra stabiliteit en een eenvoudige afstelling zodat een goede geleiding gegarandeerd kan worden.

Optioneel is er een mogelijkheid tot zijdelingse stabilisatie.

ORGALUX aanwezig.

Zeer eenvoudige en gebruisvriendelijke montage.

De vierdimensionale verstellingsmogelijkheden van het front dragen bij tot een veelzijdige geleider met tal van opties!

Voordelen:

– SERVO-DRIVE, BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION, TIP-ON of zijdelingse stabilisatie, alle functies hebben dezelfde positie voor de schroeven.
– gesynchroniseerd, vederlicht lademechanisme.
– Vierdimensionale frontverstelling.
– 40 kg en 60 kg belastbaarheid.
– Perfecte stabiliteit.
– Instelbaar zonder extra gereedschap!

Conclusie:
Voor wie op zoek is naar een zeer gebruiksvriendelijke ladegeleider, is BLUM MOVENTO een absolute aanrader. Kwaliteit en bewustheid worden door Blum zeer hoog in het vaandel gedragen en dat merk je meteen aan deze schitterende ladegeleider van hoge kwaliteit.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php