Opslagruimte – handige tips om je spullen goed op te slaan

Er zijn verschillende bedrijven die opslagmogelijkheden aanbieden voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Het is echter aan jou om die spullen van te voren goed in te pakken zodat ze tijdens transporteren niet beschadigen. Ook wil je ervoor zorgen dat je goederen nadat je ze uit de opslag hebt gehaald nog in goede staat verkeren. Wanneer je je aan de volgende tips houd, dan komt het helemaal goed!
Alt text: Man tilt verhuisdozen

Gebruik een kwalitatieve verhuisdoos om je spullen in op te slaan

Wanneer je veel spullen wilt opslaan en dus veel verhuisdozen nodig hebt ga je snel voor de goedkoopste versie. Maar in het geval van verhuisdozen kom je dan vaak bedrogen uit. Er zit veel verschil in verhuisdozen. Het is verstandig om een verhuisdoos te gebruiken van sterk karton of kunststof, zeker voor het opslaan van zwaardere spullen. Het zou erg vervelend zijn als je als je boeken door de bodem vallen omdat je het gekozen voor de meest goedkope versie van een verhuisdoos.

Pak je spullen goed in

Het is belangrijk om je spullen goed in te pakken en deze te beschermen. Je kunt hiervoor noppenfolie, toilet-of krantenpapier, of verhuisdekens gebruiken.

Kleding opslaan

Wil je dat je kleding goed opgeborgen wordt? Kies dan voor een garderobe box, speciaal voor het opslaan van kleding. Hierbij zijn je kledingstukken beveiligd tegen vocht en kun je motten weren door mottenpapier tussen je kleding te stoppen. Om helemaal zeker te weten dat je kleding goed beschermd is kan je het natuurlijk ook vacuĆ¼m verpakken.

Breekbare spullen

Voor het opslaan van breekbare spullen zoals servies moet je alles stuk voor stuk van te voren inpakken met kranten of andere bescherming. Het zwaarste stuk leg je onderin de doos. Stop ook geen glaswerk bij je servies en sla je borden verticaal op zodat ze minder kans hebben om te breken door de druk van bovenaf.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php