De beste loungeset trend

Ik heb echt een hekel aan mensen die hun huis vol stouwen met Action of Xenos decoraties. Het hele huis staat dan vol met witte dienbladen met kaarsen erop, kaarshouders of grote rieten hartjes aan de muur. Maar waar ik toch wel het meest van walg zijn de ‘Life Love Laugh” quotes. Als je bij iemand in huis komt en deze woorden staan op de muur, maak dan direct rechtsomkeert.
Deze manier van decoreren straalt ook zo erg niks van creativiteit uit. Je hebt gewoon letterlijk de goedkoopste winkel in de wereld leeg gekocht en vervolgens in je huis gegooid. Zo van ‘gooi daar maar neer’. Nee mensen met echte creativiteit in de genen gaan zelf aan de slag. Tuurlijk zullen zij ook inspiratie opdoen op het internet, maar dat is niet erg. Uiteindelijk gaat de echte creatieveling met gereedschap en zijn bloedeigen handen, of bloed aan zijn handen na een paar keer misslaan met de hamer, te werk.
De trend van de afgelopen jaren die ik toch wel kan waarderen is de loungeset gemaakt van houten pellets. Als je een loungeset in de winkel wilt kopen ben je een godsvermogen kwijt, maar een loungeset van oude pellets en een paar grote kussens zijn echt een ideale uitkomst. Ja, je moet er wel een klein beetje een klusser voor zijn om zoiets voor elkaar te krijgen. Maar met een beetje hulp van een klussende vriend of het internet lukt het eigenlijk iedereen wel. Zolang je de materialen maar hebt en overweg kan met een boor en schuurpapier komt het helemaal goed.

Bovendien vind ik het zelf gewoon heerlijk om in de zon te zitten en ben ik maar een arme student. Vandaar dat ik deze creatieve, geldbesparende klus zo een geweldige uitkomst vind. Helaas ben ik alleen een dermate arme student dat ik geen eigen tuin heb en het voor mij dus niet heel veel zin heeft om een loungeset voor in de tuin te gaan maken. Wie weet over een aantal jaar, wanneer deze trend helemaal uit is, maak ik wel mijn eigen tuinset.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php