Welke sauna past het beste bij mijn huis

Wilt u graag een sauna in uw eigen huis of tuin, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Lees dan snel verder. In dit artikel lichten wij drie sauna soorten toe en wanneer deze sauna het meest geschikt is voor u.

De Finse sauna ideaal voor detoxen

De bekendste sauna is toch wel de traditionele Finse sauna. Deze houten sauna wordt normaliter op hout gestookte kachels op temperaturen van zowel 90 graden gebracht. Tegenwoordig zijn er ook elektrische kachels. Maar als u echt alleen wilt ontspannen en wilt detoxen dan is deze sauna de beste keuze. Hierbij ontgift u van alle schadelijke afvalstoffen door het uit te zweten.

De Infrarood sauna

Een andere sauna is de infraroodsauna, welke verwarmt wordt door warmte elementen. Mocht u vaak last hebben van u spieren of gewrichten dan is deze sauna de ideale keuze. Zo dringt de straling van de warmte niet alleen op uw huid maar ook in uw huid door waardoor uw spieren en gewrichten worden verwarmt.

De stoomcabine

Nog een optie is de stoomcabine, deze sauna doet veel denken aan de traditionele sauna, omdat het voelt alsof het even warm is. Echter liggen de temperaturen beduidend lager, maar omdat de luchtvochtigheid veel hoger ligt dan een traditionele sauna, lijkt het even warm te zijn. Deze sauna is voornamelijk voor mensen geschikt die last hebben van ademhalingsproblemen. Daarnaast werkt het ook nog eens reinigend voor uw huid. Heeft u vaak last van eczeem of ademhalingsproblemen dan is deze sauna de ideale keuze.

Wilt u liever een sauna bezoeken dan een in huis hebben? Neem dan eens een kijkje op Thermen Bussloo.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php