Zadelkruk; waar kopen?

Heb jij wel eens gehoord van een zadelkruk? Een zadelkruk is een krukje op wieltjes inclusief een ergonomisch zitvlak. Met name de wieltjes en het ergonomische zitvlak zorgen voor de voordelen die een zadelkruk met zich mee brengt. Deze voordelen hebben een positieve invloed op jouw hele leven.

Uit een onderzoek van het TNO is gebleken dat een gemiddelde Nederland maar liefst 6,4 uur per zag zittend door brengt. Dit kan zowel op de werkvloer zijn als thuis op de bank of aan de eettafel. Deze schrikbarende cijfers zorgen voor een daling van de volksgezondheid. Het langdurige zitten verhoogt namelijk de kans op bepaalde ziekten. Onder andere hart- en vaatziekten komen vaker voor bij mensen die veel tijd zitten doorbrengen.

In dit artikel kan je lezen waar je een zadelkruk kan kopen. Maar, eerst bekijken we nog de voordelen van een zadelkruk nader.

De voordelen van een zadelkruk

Als je eenmaal gebruik maakt van een zadelkruk, wil je niks anders meer. Die stelling durven wij wel aan. Een zadelkruk heeft namelijk een ongelooflijke positieve impact op je gezondheid.

Dankzij het ergonomisch vormgegeven zitvlak van een zadelkruk heb je de juiste houding te pakken. Deze juiste houding zorgt ervoor dat je lichaam, en de gewrichten, minder belast worden. Dit zorgt op den duur voor een betere gezondheid.

Een ander belangrijk voordeel is het feit dat je erg flexibel bent; dat is te danken aan de wieltjes. Door de wieltjes kan je gemakkelijk even naar een ander bureau of naar een printer ‘rijden’. Je hoeft dan niet continue op te staan en weer te gaan zitten; ook dat is namelijk slecht voor je lichaam.

Tot slot willen we nog even aanstippen dat de aanschafprijs van een zadelkruk mee valt. Maar, waar kan je dan een zadelkruk kopen?

Webshops

De gehele maatschappij draait tegenwoordig op de digitale servers. Het is dan ook aan te raden om een zadelkruk bij een webshop, bijvoorbeeld Betaalbaarshoppen.nl, te kopen. Een webshop hanteert namelijk aantrekkelijke prijskaartjes en bezorgt de zadelkruk netjes bij je thuis af. Bovendien heeft een webshop veelal een uitgebreid aanbod van zadelkrukken.

Je kan onder andere de kleur en de afmetingen van de zadelkruk zelf nog bepalen. Als je een bepaalde kleur in een ruimte veel naar voren laat komen, is het leuk als je zadelkruk ook die kleur heeft. Gelukkig kan dat tegenwoordig; in de webshops vind je vele verschillende soorten kleuren terug.

 

Ook wat betreft de afmetingen heb je in een webshop veel keuze. Bij de eerder genoemde webshop kan je bijvoorbeeld uit de volgende afmetingen kiezen:

  • 36 tot 40 cm
  • 41 tot 45 cm
  • 46 tot 50 cm
  • 51 tot 55 cm
  • 56 tot 60 cm
  • 61 tot 65 cm

Ben je overtuigd van de voordelen van een zadelkruk? Laat de tijd dan niet dringen en schaf direct één van deze zadelkrukken aan. Het zal je geen spijt opleveren; dat weten wij wel zeker.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php