E-sigaret als hulp middel om te stoppen met roken

Je rookt al vele jaren tabak sigaretten en hebt ook al vele pogingen gedaan om van het roken af te komen, maar dat wil maar niet lukken. De moderne oplossing is de e-sigaret, deze kan jouw van je slechte rook gewoontes af helpen. Waarom deze goed werkt wordt in ons artikel uitgelegd.

Maar eerst een klein stukje over de e-sigaret zelf. Een e-sigaret is een simpel elektrisch apparaatje dat maar uit een paar onderdelen bestaat en als doel heeft jouw voorzien van je nicotine behoefte.

Een e-sigaret is opgebouwd uit een batterij en een tankje. In het tankje doe je de vloeistof met een hoeveelheid nicotine naar keuze en een smaakje naar keuze. Als je een teug neemt van de e-sigaret wordt de batterij geactiveerd en zal een gloeispiraal de vloeistof verdampen die jij vervolgens kunt inhaleren. Op deze manier kom je aan je nicotine behoefte.

Stoppen met behulp van de e-sigaret

Wil je stoppen met roken maar wil dat maar niet slagen dan is de e-sigaret een prima hulp middel hiervoor. De kracht van de e-sigaret zit in de vloeistof die je dampt. Deze  vloeistof is verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes, op deze manier kun je jouw nicotine verslaving afbouwen, ook is er vloeistof verkrijgbaar met geen nicotine verkrijgbaar voor consumenten die al van hun nicotine verslaving af zijn of de stappen willen verkleinen.

E-sigaret vele male goedkoper dan tabak sigaret

Een e-sigaret is 80 % goedkoper in het gebruik dan een tabak sigaret. In deze berekening is alles mee genomen; het onderhoud van de e-sigaret, de aanschaf, en de vloeistoffen die nodig zijn. Er is uitgegaan van maandelijkse onderhoudskosten van €5, een aanschaf prijs van €30. En vloeistoffen kosten €5 per 10ml waarbij 10ml vergelijkbaar is met 120 sigaretten, en dat maakt het dampen zo goedkoop. De aanschafwaarde van de e-sigaret verdien je vanzelf al heel snel terug omdat de vloeistoffen vele male goedkoper zijn dan tabak sigaretten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php