Een energievergelijker gebruiken

Heeft u er wel eens over nagedacht om een energievergelijker te gebruiken? 70% van de Nederlandse huishoudens betalen nog steeds teveel aan energiekosten. Terwijl jaarlijks overstappen tot wel honderden euro’s kan besparen. Met deze besparing kunt u vast andere leuke dingen doen.

Overstappen van energieleverancier loont

Jaarlijks veranderen energieleveranciers twee keer hun energietarieven. Dit houdt in dat het mogelijk is dat uw huidige energieleverancier zijn tarieven verhoogt, terwijl de ander deze verlaagt. Daarnaast hebben verschillende energieleveranciers verschillende welkomstpremies, kortingen en bonussen waarvan u als consument kunt profiteren! Deze zou u anders mislopen wanneer u ‘trouw’ blijft aan uw huidige energieleverancier.

Switchen van energieleverancier is gemakkelijk

Overstappen lijkt misschien ingewikkeld, maar is in principe een hele simpele en eenvoudige handeling voor u. De enige ‘moeite’ die u hoeft te nemen is het paraat hebben van uw verbruik van het afgelopen jaar. Nadat u onze energievergelijker heeft ingevuld en uw optimale keuze heeft gemaakt, kunt u de rest overlaten aan ons.

  • U krijgt een bevestiging toegezonden van uw nieuwe contract
  • Uw huidige contract wordt opgezegd
  • U zit nooit zonder gas en licht
  • U altijd 14 dagen bedenktijd

Start direct met energie vergelijken en bespaar tot wel 450 euro op jaarbasis!

U heeft er vast weleens over nagedacht om gebruik te maken van een energievergelijker. Meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens betalen nog steeds teveel aan gas en licht. ┬áDeze groep wordt dan ook ‘slapers’ genoemd.

De overige huishoudens hebben energie vergelijken ontdekt en doen dit meestal ook voor internet, televisie, telefoon, mobiel en verzekering. Jaarlijks overstappen kan u dan ook honderden tot wel duizend euro besparen. Hier kunt u vast wel andere leuke dingen mee doen!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php