Nieuwe mogelijkheden om je woonkamer schoon te houden

Schoonmaken, het blijft voor velen een vervelend klusje. Gelukkig komen er steeds meer handige hulpmiddelen die ons hierbij helpen. Deze nieuwe mogelijkheden helpen ons om de woonkamer schoon te kunnen houden. Welke mogelijkheden dit precies zijn hebben we voor je uitgezocht! Wat zijn nou de beste hulpmiddelen voor bij de lenteschoonmaak?

1. Een door batterij-aangedreven ruitenreiniger

Veel mensen maken er al gebruik van, de handige ruitenreinigers die het werk vrijwel volledig van je overnemen. Ze worden aangedreven door batterijen en hebben een grote zuigkracht. Je sopt het raam en maakt het schoon, hierna haalt u de elektrische zeem erlang en het hele raam is droog en streepvrij. Dit scheelt natuurlijk zeeën van tijd! De meeste exemplaren komen met meerdere hulpstukken.

2. Een centraal stofzuigersysteem

Een technisch hoogstandje waar iedereen erg blij van zal worden is een centraal stofzuigsysteem. Stofzuigen zal nooit meer hetzelfde zijn! Dankzij een centraal stofzuigersysteem geniet je van een schoon huis met ook een schone lucht, wat niet het geval is bij een gewone stofzuiger. De standaard modellen blazen de vieze stoflucht namelijk ook gedeeltelijk terug je woning in. Zo krijg je het huis nooit helemaal stofvrij. Zonde natuurlijk, dit kan namelijk een stuk efficiënter!

3. Geluidloos en krachtig stofzuigen

Een centraal stofzuigersysteem biedt een uitkomst voor uw gezin. Door meerdere koppelingspunten te creëren in huis kunt u de stofzuigerslang ook op meerdere plaatsen aansluiten. De vieze stoflucht wordt rechtstreeks het huis uitgeblazen! Dit is de meest hygiënische vorm van stofzuigen die u maar kunt bedenken. Daarnaast zijn deze centrale stofzuigsystemen veel stiller en krachtiger dan traditionele stofzuigers. Geen last meer van het vervelende lawaai dat gewone modellen veroorzaken, de systemen geven enkel een zacht geluid. Ze zuigen krachtig, er blijft geen stof meer liggen met een centraal stofzuigersysteem!

4. Stofallergieën krijgen geen kans

Door hygiënisch te stofzuigen wordt de lucht in je huis veel schoner. Zeker voor mensen met een allergie voor stof, of andere luchtwegproblemen, is dit een uitkomst. De klachten worden vermindert, hierdoor wordt wonen een stuk fijner en comfortabeler.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php